Service

Kurser i ARDEX academy

Kurser i ARDEX academy

  • ARDEX’ filosofi er, at de bedste produkter fortjener den bedste anvendelse. Dette ønsker vi at sikre gennem en konstant videreuddannelse af vore kunder, således at fejl og misforståelser undgås.

ARDEXacademy
På vore kursuscentre i Herlev og Hedensted træner og uddanner vi professionelle gulvlæggere, murere og malere i den korrekte brug af vore produkter. Samtidig undervises i såvel lovgivning som vurdering og kontrol af underlag.

Vi tilbyder også specialkurser for håndværkere, arkitekter og ingeniører i temaer som fx natursten, vådrumskonstruktioner, trapperenoveringer, svømmebassiner, radonsikring og byggejura.

Herudover arrangerer vi firmakurser, grossistkurser, kurser for tekniske skoler samt cafemøder med individuelt indhold.

Afhængig af kursets omfang kan det arrangeres som et heldagskursus 08.00-16.00 eller et formiddags- eller eftermiddagskursus fra hhv. kl. 08.00-12.00 eller 12.00-16.00. Vi arrangerer også gerne aftenkurser startende kl. 17.00 med afslutning ca. kl. 21.00. I forbindelse med firmakurser o.lign. er der også mulighed for at låne lokalerne til 1 times internt firmamøde.

Hvem kan deltage?
ARDEX kurserne er åbne for alle vore kunder. De udbudte kurser er målrettet de forskellige kundesegmenter, men vi udarbejder gerne skræddersyede kurser på tværs af faggrupperne. Vi afholder også kurser for enkeltfirmaer med et program nøje tilpasset til firmaets ønsker og behov.

Hvem underviser?
Underviserne er erfarne håndværkere, konstruktører og ingeniører med mange års erfaring indenfor de enkelte brancher såvel som i ARDEX. Gennem interne kurser i koncernen samt eksterne kurser udbygges og suppleres denne viden konstant til gavn for vore brugere. På specielle kurser henter vi konsulenter udefra, eller samarbejder med andre leverandører indenfor vores felt. Kurserne udvikles løbende og tilpasses kundernes behov.

Er der noget du savner, så lad os høre om det.

Se i øvrigt vores kursusoversigt på FlisePartneren.dk og GulvPartneren.dk.

flisepartneren2
Logo-GP