ARDEX

Om ARDEX

Om ARDEX

  • Det er ARDEX' målsætning at blive en af verdens førende leverandører af specialiserede og højtydende systemløsninger til byggebranchen

Førstevalg for kvalitet og pålidelighed

I mere end 60 år har ARDEX været kvalitetsførende inden for gulv- og flisebelægning. Vi er førstevalg for kvalitetsbevidste håndværkere og entreprenører.

ARDEX er en selvstændig, familieejet virksomhed. Det betyder, at vi i vores målrettede bestræbelser på at præge markedet via nytænkning har kunnet bevare vores vigtigste tradition: kompromisløs kvalitet.

ARDEX – tradition og innovation

ARDEX er i dag et velkendt varemærke over hele verden. Vi er én af verdens mest fremgangsrige producenter af hurtige spartel-, klæbe- og fugemasser.

Hos ARDEX forsøger altid at få innovation og tradition til at gå hånd i hånd.

I ARDEX koncernen har vi 60 års erfaring med spartelmasser og fliseklæbere. Vi nøjes ikke bare med at tilpasse os nye krav, men satser også intensivt på forskning og udvikling – for at kunne tilbyde dig produkter, som både letter dit arbejde og giver dig tidsgevinster.

Vores fokus på udvikling af nye produkter sammen med vores know-how og erfaring, skaber produkter og service, der fokuserer på kundens behov. Både løsninger og produktsystemer vil altid være tilpasset den enkelte situation, og derfor er ARDEX en god partner i et byggeri eller renovering.

 

ARDEX Skandinavia

I Danmark markedsføres ARDEX af ARDEX Skandinavia A/S, et af det tyske ARDEX GmbH’s datterselskaber, som du finder verden over.

I over 50 år har vi forsynet danske håndværkere med ARDEX produkter. På fabrikken i Hedensted, hovedkontoret i Herlev og tilknyttede datterselskaber arbejder omkring 100 ansatte indenfor bl.a. produktion, salg og markedsføring.

Målgruppen er den professionelle håndværker inden for gulv-, flise-, bygge- og malerbranchen.

Vores produkter lagerføres af udvalgte forhandlere, som står inde for leveringsdygtighed landet over.