Mød os på Nyborg Stævnet

15. december 2022

Når Nyborg-stævnet skydes i gang 26. – 28. januar 2023, har Ardex en masse kvalitetsprodukter med til malerne. Produkter, som gør dit arbejde hurtigere og nemmere. Og ikke mindst slutresultatet flottere:

ARDEX W 820: En gipsbaseret hånd- og rullespartel. Nem og enkel at forarbejde med spartel – uanset om du skal reparere huller og revner eller bruge den til grov- og finspartling. Du kan også rulle den på med malerrulle. Det giver en hurtig og ensartet udlægning af spartelmassen og du kan på den måde spartle store området uden besvær.

ARDEX A 818: Cementbaseret udendørs filler til alle opgaver. Specielt velegnet på stærkt sugende underlag uden primer og i tykke lag, hvor du har behov for en hurtig styrkeudvikling uden indsynkninger. Brug den til at reparere dybe kanaler og brede samlinger.

ARDEX RF: En akrylspartelmasse i patron til hurtig og let reparation af revner, huller og sprækker. Den svinder ikke, kan bruges i op til 12 mm tykkelse i ét lag og kan overmales. Brug den til loft og væg både inden- og udendørs – og på næsten alle underlag.